Tuesday, September 1, 2009

liitun ka keskerakonnaga, kui tahan. päriselt ei taha.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ksenija-balta-liitus-keskerakonnaga.d?id=25419947
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/fotod-linnavalitsus-pidas-aabitsapidu.d?id=25428217

tere.
tööinimese suve üks tippsündmusi on ikka asutuse, ettevõtte või muu huumoriorganisatsiooni suvepäevad. firmaürituste toimumisajad on tavaliselt kuid juba ette teada, et huvi ja ootusärevust üleval hoida. kaval mõjustamispsühholoogia. uhke värk. mõistetav ka samas. kellele meist ei meeldiks keset suve paar päeva nalja, pitsitõstmist ja juhuseksi sääseraiskadest punnis kuid siiski looduskaunis puhkekohas.
suvepäevade programmid näevad tavaliselt ette mingisuguseid lõbusaid ja sportlikke mõõduvõtmisi, toredaid mänge ja väärt meelelahutust mingi lõkke ääres kitarri tinistava pasamuusiku näol. ei erine need firmade suvepäevad teineteisest jaapanlase türa pikkuse võrragi.
sama jutt käib ilmselt ka keskerakonna kesatralli kohta. ikka sportmängud, ikka laulmine, ikka naps. ehk on sinna programmi isegi mõni mälu- või silmaringimõõduvõtt mahutatudki.
kuid nüüd on paks savisaar küll omadega kimpus. hulganisti higi, keppi ja moosi on nähtud uute parteilaste värbamiseks. mikk saared, ksenja baltad, irina embrichid, erich kriegerid, katrin siskad ja muud lojused... keda Suur Savisaar nüüd suvepäevade mängudel võita võiks? laulumees savisaar pole vist kunagi olnud. õige ka. kuidas sa mikk saare ja erich kriegeri kõrval ikka häält julgeksid teha. purjus peaga. loll! sportmängudes on nüüd ka kõik võitjad juba teada. nukker.
Siiski-siiski. suur savisaar on vististi leidnud lahenduse eelmise lõigu keskel tekkinud küsimusele. nüüd on mindud algkoolilaste kallale.
ise ootan kesknoorte kõrvale keskmudilaste loomist.
küll seda oleks põnev näha. savisaar jookseb, hüppab ja pillub palli suvelaagris põnnidega võidu. rehkendab, lahendab mõistatusi ja joonistab pilte. samas selle laulu kohta ei oska keegi vist ikkagi midagi kosta, on siis või ei ole seda häälekest (ise ei usu). keskmudilased on hetkel savisaare tarvis ääretult vajalik allorganisatsioon. mitte kõigest partei esimehe egonussi tõttu, vaid ka aadete kinnistamise ja järelkasvu kindlustamise tõttu. oktoobrilaste pisike oma variant.
ave edgar!

No comments:

Post a Comment